Homepage
Bestuur
Gastenboek
2008
Begin&einde
Foto's dag 1
Foto's dag 2
Foto's dag 3
Smoeltjes
Bedankt
Informatie
Wie doet mee?
2009
2007

Hoe ziet de huttenbouw 2008 eruit en wat moet je allemaal weten.

SOK 2008 Informatie : Olympische Spelen

Donderdag 7-aug start de huttenbouw op het inmiddels bekende terrein aan de schriksestraat. Bij de inschrijving zal iedere deelnemer een polsbandje krijgen met zijn of haar naam erop. Ook kan er dan meteen betaald worden. De kosten bedragen €9,- voor alle 3 de dagen.

Donderdag: tijd 10:00-16:00
Om 10:00 opent SOK haar terrein voor de huttenbouw. Vanaf dat moment kunnen de deelnemers betalen en hun poslbandje ontvangen. Voor diegene die zich nog niet op de website hebben ingeschreven kan dat ook nog op deze dag op het terrein zelf. Betalen kan alleen contant en bedraagt €9,- .

Direct na de inschrijving kan er begonnen worden met bouwen. De hutten zijn ingedeeld in 3 groepen ieder gekenmerkt door een kleur. Bij de inschrijving krijg je deze kleur te horen en daarbinnen kun je je hut uitzoeken. Het is de bedoeling dat iedere hut het land uitbeeld. Dat land staat op een bordje dat hangt bij je hut. Op de laatste dag is er een prijsuitreiking waarbij de beste hut een beker wint. Het gaat hier niet om wie het beste kan bouwen omdat papa toevallig timmerman is, maar om de hut die de leukste, creatiefste of origineelste uitstraling heeft en het beste bij het land past.

Het bouwen vind plaats van 10:00 tot 16:00 en natuurlijk hebben we die eerste dag zoveel mogelijk papa's en grote zonen nodig.

Vrijdag: tijd 10:00-16:00 en 19:00-0:00
's Morgens heb je nog de tijd om je hut mooier te maken of je laatste ideetjes er nog bij te bouwen. 's Middags is het tijd voor spellen die allemaal met de Olympische spelen te maken hebben. Wat die spellen zijn houden we nog even als een verassing. Ook deze dag eindigt om 16:00.

Om 19:00 's avonds is er vervolgens een disco voor de kleinsten tot en met 8 jaar op het terrein in de tent. Deze disco duurt tot uiterlijk 21:00. Gelieve de ouders hun eigen kind op te komen halen.

Om 20:30 worden de kinderen van 9 jaar en ouder verwacht bij het terrein met hun fiets ! Deze groep vertrekt dan met begeleiding naar het Bergharense Bos om daar een spel te doen tot het donker is. Bij terugkomst is voor hun ook een disco die duurt tot ca. 0:00 Ook hier worden de ouders geacht hun eigen kinderen op te halen.

Zaterdag: tijd 10:00-16:00 en 19:00-0:00
's Morgens is er nog de laatste mogelijkheid je hut op zijn mooist te maken voor de jury. 's Middags zijn er dan frietjes voor iedereen waarna de hele middag in het teken van spelen en lol hebben staat. Het weer bepaalt natuurlijk wat er dan allemaal te doen is. Dit duurt tot 16:00

Route vlaggenparade.

Om 19:00 worden zoveel mogelijk kinderen (zonder ouders) aan het terrein verwacht. Deze kinderen trekken vervolgens met een vlaggenparade tocht door het dorp waarbij de ouders aan de route worden opgehaald om zo samen terug te lopen naar het huttenbouw terrein. Het is natuurlijk leuk voor de kinderen als de ouders dit ook in grote getale doen.

Na terugkomst op het terrein is het tijd voor de slotact en de prijsuitreiking. Daarna is er voor klein en groot voor vermaak en wat lekkers gezorgd. Zo blijven we dan lekker wat nakletsen tot een uur of 0:00 waarna de huttenbouw 2008 officieel wordt afgesloten.

Enkele huishoudelijke zaken
Het is natuurlijk een huttenbouw. Dat betekend dat je zeker niet moet vergeten mee te nemen:
- een hamer
- een tang of breekijzer
- stevige schoenen
- goede zin

Op het terrein bevindt zich een snoepwinkeltje en een terras. Dus ouders zijn ook welkom om te komen helpen of lekker te genieten. Vergeet uw kind dus ook niet wat mee te geven om af en toe een lekker snoepje te kunnen kopen. Voor het eten en drinken is gezorgd, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Heeft uw kind een speciaal dieet nodig laat het dan even weten door te mailen naar bestuur@sokafferden.nl

Bestuur SOK