Homepage
Bestuur
Gastenboek
2009
Programma
Wie deed mee?
Fotos overig
Fotos Dag1
Fotos Dag2
Fotos Dag3
Sponsors
2010
2008
2007

SOK pagina voor 2009. Dit jaar is het thema boerendorp.

SOK Huttenbouw 2009 : Boerendorp

Het 6e huttendorp, genaamd Boerenhuttendorp is helaas alweer voorbij. Klik op het 'boerenhuttendorp' vaandel of op 'programma' om te zien wat er allemaal gedaan is tijdens de drie huttenbouw dagen.

Dit jaar stond alles in het teken van een heuse onechte boerenbruiloft. Dit was tevens de gelegenheid om Nolda (mede oprichtster van SOK) een geweldig afscheid te geven omdat ze het stokje ging overdragen aan Maurice. Drie dagen lang werd er gebouwd aan een boerendorp waar op de laatste dag de bruiloft zou plaatsvinden die geheel door de jeugd georganiseerd was. We kunnen jullie vertellen dat het een geweldige week was met een fantastisch eind-optreden.

Allemaal bedankt hiervoor.!

Ondanks het enorme hete weer de eerste dag, werden er dit jaar geweldige hutten gebouwd. Het was een genot om te zien hoe de jeugd zich amuseerde. Ook de inzet van alle ouders is natuurlijk van harte welkom en we hopen dan ook dat we komend jaar weer op jullie mogen rekenen.

Wil je een idee krijgen hoe de huttenbouw in Oafere er uit ziet, dan kun je via het menu alle foto's bekijken. Heb je zin om mee te doen na het zien hiervan, of om mee te helpen, dan zien we je volgend jaar natuurlijk graag terug.


Bestuur SOK.