Homepage
Bestuur
Gastenboek
2010
Programma
Wie doet mee?
Sponsors
Fotos
2009
2008
2007

SOK pagina voor 2010. Dit jaar is het thema bouwstad.

SOK Huttenbouw 2010 : Bouwstad

Lang hebben we erop moeten wachten, maar eindelijk was het zover. De 7e huttenbouw met als thema Afferden Bouwstad. Ons dorpje is in 3 dagen tijd veranderd in een heuse stad. Op de foto pagina (zie menu hiernaast) kun je zien wat er allemaal gemaakt was.

Een dag timmeren leverde een paar mooie gebouwen op, en ouders en kinderen hadden zich helemaal uitgeleefd op de meest mooie ontwerpen. De tweede dag werden daar nog details aan toegevoegd, totdat het tijd was om te verven. Dat gaf mooie plaatjes, maar ook een hoop geklieder. Hopelijk is iedereen weer schoon.

Na het verven was het weer tijd voor de spellenmiddag. Het was echter zo warm dat besloten was de spellen stop te zetten en verder te gaan met een waterspektakel. Dat hebben we geweten, en niet alleen wij. Iedereen was tot op zijn/haar hemd nat.

De laatste dag stond in het teken van de playbackshow Bouw-pop en de stoet door het dorp vergezeld met een brandweerwagen en een ambulance. Samen met alle deelnemers en een paar onverwachte gasten tijdens Bouw-pop was ook dit een waar spektakel. Na afloop is er nog een paar uurtjes doorgefeest waarna iedereen moe en voldaan naar huis keerde.

Zoals ieder jaar, had ook dit jaar de SOK weer hulp nodig van verschillende ouders en jeugd. Gelukkig waren ze ook dit jaar weer in grote getale aanwezig. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer allemaal terug. Voor afgelopen huttenbouw is iedereen super bedankt en samen hebben we er dan ook weer een mooie huttenbouw van gemaakt.