Homepage
Bestuur
Gastenboek
2010
Programma
Wie doet mee?
Sponsors
Fotos
2009
2008
2007

SOK pagina voor 2010. Dit jaar is het thema bouwstad.

SOK Huttenbouw 2010 : Bouwstad

Donderdag 19-aug start de 7e huttenbouw op het inmiddels bekende terrein aan de schriksestraat. Bij de inschrijving zal iedere deelnemer een bewijs van inschrijving krijgen met zijn of haar naam erop. Ook kan er dan meteen betaald worden. De kosten bedragen €10,- voor alle 3 de dagen of €4,- per dag.

Donderdag: tijd 10:00-16:00
Om 10:00 opent SOK haar terrein voor de huttenbouw. Vanaf dat moment kunnen de deelnemers betalen en hun bewijs van inschrijving ontvangen. Voor diegene die zich nog niet hebben ingeschreven kan dat ook nog op deze dag op het terrein zelf. Betalen kan alleen contant en bedraagt €10,- .

Na de inschrijving verzameld iedereen zich in de grote tent. Hier krijgt iedereen te horen wat er die dag op het programma staat.

Het thema is bouwstad en wat we daarom gaan doen is Oafere uitbouwen tot een heuse stad! De bedoeling is dan ook alle voorzieningen die een stad heeft te gaan maken, hierbij kun je denken aan een politieburo, een ziekenhuis, een brandweerkazerne, een school, een gemeentehuis en noem maar op.
Het bouwen duurt dus de hele dag en natuurlijk hebben we die eerste dag zoveel mogelijk papa's en grote zonen nodig. Natuurlijk zijn mama'sook welkom. Aan het eind van de dag verzameld iedereen zich weer in de grote tent om samen de dag af te sluiten.

Vrijdag: tijd 10:00-16:00 en 19:00-21:00
De dag start weer met een samenkomst van iedereen in de tent. Ook hier krijg je weer te horen wat deze dag precies gedaan gaat worden.

's Morgens (als het weer het toelaat) kan jullie hut aangekleed worden, maar er mag ook nog gewoon gebouwd worden. De laatste puntjes kunnen bijgewerkt worden en tegen de middag kan een kleurtje gegeven worden aan alle gebouwen. Tegen het einde van de middag zijn er van allerlei spellen te doen. Wat die spellen zijn houden we nog even als een verassing. Ook deze dag eindigt gezamenlijk in de tent om 16:00.

Om 19:00 's avonds is het tijd voor het avondprogramma. Net zoals voorgaande jaren is het de bedoeling dat we met zijn allen het bos ingaan om het smokkelspel te spelen. Na afloop is er dan nog de mogelijkheid wat in de tent op het huttenbouwterrein wat te drinken en te snoepen.

Zaterdag: tijd 14:00-21:00
's Morgens kun je lekker uitslapen en je klaar maken voor de laatste dag. Om 14:00 start de huttenbouw zoals iedere dag weer in de tent. Vandaag staat helemaal in teken van de afsluiting. Wat deze afsluiting dit jaar is houden we nog even voor ons. Gedurende de middag zullen samen alle voorbereidingen getroffen worden.

Ook dit jaar zal er weer voor frietjes gezorgd worden zodat iedereen kan bijkomen van alle werkzaamheden. Na de frietjes en een beetje uitbuiken zullen rond 18:00 de feestelijkheden beginnen waarna de huttenbouw 2010 om 21:00 eindigd.
Daarna kan iedereen op eigen gelegheid blijven hangen ...

Enkele huishoudelijke zaken
Het is natuurlijk een huttenbouw. Dat betekend dat je zeker niet moet vergeten mee te nemen:
- een hamer
- een tang of breekijzer
- stevige schoenen
- goede zin

Op het terrein bevindt zich een snoepwinkeltje en een terras. Dus ouders zijn ook welkom om te komen helpen of lekker te genieten van een kop koffie, thee of een andere versnapering. Vergeet uw kind dus ook niet wat mee te geven om af en toe een lekker snoepje te kunnen kopen. Voor het eten en drinken is gezorgd, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Heeft uw kind een speciaal dieet nodig laat het dan even weten door te mailen naar bestuur@sokafferden.nl

Bestuur SOK