Homepage
Bestuur
Gastenboek
2015
Programma
Wie deed mee?
dag1
dag2
dag3
groepfotos
2014
2013
2012
2011

SOK pagina voor 2015. Dit jaar is het thema Pirates of Oaffere.

SOK Huttenbouw 2015 : Pirates of Oaffere

Dit jaar beloofd het een gevaarlijk jaar te worden voor de huttenbouw. Het nieuws heeft zich verspreidt dat er piraten neerstrijken in het dorp.
De geruchten gaan ook dat ze het schip 'de Vliegende Hollander' bij zich hebben, en alleen dat is al een bezienswaardigheid.



Piraten gezocht !!!

Het is bekend dat in Oaffere vele dappere piraten kinderen wonen. De kapiteins zijn op zoek naar deze aspirant piraten en willen ze graag een opleiding aanbieden in ons piratennest.
Zo begon dit jaar de tekst van Pirates of Oaffere .... en dat hebben we geweten. Er kwamen net geen 80 piraten in opleiding laten zien dat zij onbevreesd waren. Piraten in de leeftijd van 4 t/m 12 namen drie dagen lang het terrein over.
Van het bouwen van schepen, tot het maken van vlaggen en het afronden van avonturentochten, niets was teveel om de verloren schat van Willem van Oaffere te vinden. Makkelijk was het niet, maar na drie dagen is de schat dan uiteindelijk gevonden. Moe en voldaan werd de huttenbouw afgesloten onder het genot van een lekker drankje met bijbehorend hapje.

Wij als organisatie kijken terug op een zeer geslaagde huttenbouw en hopen natuurlijk dat jullie volgend jaar weer allemaal van de partij zijn.

SOK Griezeltocht 2015



Oafferse Griezeltocht !!!

Halloween Griezeltocht
30 Oktober 2015 heeft SOK met hulp van KPJ en andere vrijwilligers een grote griezeltocht op touw gezet. De tocht werd bezocht door maar liefst 100 kinderen en minstens 50 volwassenen en mag daarom best een succes genoemd worden.

De tocht voerde door een gedeelte van Afferden waarbij op willekeurige plaatsen de meest enge attracties stonden. Van spoken, tot operaties tot griezelverhalen ... alles kwam aan bod.
Natuurlijk werd er her en der ook wat snoep geregeld zodat de enge ervaringen weer een beetje afgezwakt werden.

SOK bedankt hierbij nog eens iedereen die meegewerkt heeft aan dit gebeuren en hoopt dat we volgende keer weer op jullie mogen rekenen.

Vrijwilligers
Zoals ieder jaar, had ook dit jaar de SOK weer hulp nodig van verschillende ouders en jeugd. Voor iedereen die op zijn/haar manier heeft geholpen deze huttenbouw een succes te maken willen we dan ook erg bedanken.

Bestuur SOK