2018 Halloween

Tocht door Afferden in sprookjes thema !

Iedereen kent de sprookjes wel die altijd verteld worden, denk maar eens aan Hans en Grietje, Roodkapje, Assepoester en Klein Duimpje. Deze verhaaltjes waren altijd leuk en eindigden meestal in ‘ze leefden nog lang en gelukkig’. Zo gaat het al jaren … behalve dit jaar !

Een ramp heeft plaatsgevonden in het sprookjesbos en er is iets verschrikkelijks met ze gebeurd waardoor alle sprookjesfiguren zijn gevlucht. Waarheen, dat weet niemand, maar er zijn geruchten dat er verschillende in Afferden gezien zijn.

Tijdens de Halloween tocht is de kans groot dat je sommige sprookjesfiguren gaat tegenkomen. De vraag is echter of je ze nog zult herkennen? Durf jij het aan om deze tocht te gaan lopen en daarbij misschien wel kennis te maken met de sprookjesfiguren om hun verhaal aan te horen of te bekijken ?

Dit was het verhaal achter de Halloweentocht van 2018. De tocht was 3km lang en trok dwars door Afferden en in totaal werden er 10 posten/sprookjes aangedaan. Er bestonden drie catagorieën waarop iedereen zich kon inschrijven. Zo heeft de tocht 73 deelnemers gehad begeleid door in totaal iets meer dan 40 ouders.

groep 1 t/m groep 3 Aanvang: 18:00 Aantal deelnemers al opgegeven: 23
groep 4 t/m groep 6 Aanvang: 18:45 Aantal deelnemers al opgegeven: 26
groep 7, groep 8 en 1e/2e jaar Pax (t/m 13 jaar) Aanvang: 19:30 Aantal deelnemers al opgegeven: 24

 
Wil je nog eens kijken wat er allemaal te zien viel, kijk dan in het fotoalbum hieronder: