2020 GoFit20

Thema informatie 2020

Iedereen heeft er last van gehad de afgelopen maanden ….. het Corona virus, ofwel CoVid 19. Mede hierdoor kan en mag SOK geen huttenbouw organiseren zoals we dat alle andere jaren gedaan hebben. Maar wij zouden SOK niet zijn als we toch niet met een alternatief programma komen. Na overleg met de gemeente hebben we alsnog een drie-daags programma weten te verzinnen met als thema Go Fit 20 Oaffere (natuurlijk met de dikke vette knipoog naar CoVid 19).

Iedereen heeft natuurlijk lang stil gezeten en daarom wordt het hoog tijd dat de handen uit de mouwen worden gestoken. We verklappen natuurlijk niet alles.

De deelnemers gaan in 2 groepen gesplitst worden waarbij we voor iedere groep een eigen programma hebben.

  • Onderbouw (t/m groep 4) is welkom van woensdag t/m vrijdag 9:30 tot 12:15
  • Bovenbouw (vanaf groep 5) is welkom van woensdag t/m vrijdag 13:00 tot 16:00
    (De groep is die waar je afgelopen jaar in zat)

Woensdag 12-aug: Spot the Sporter

9:30-12:15 Onderbouw (t/m gr4): Een activiteit waarbij goede ogen en een scherp verstand nodig zijn om alles tot een goed einde te brengen. Doe makkelijke schoenen aan om te lopen en vergeet niet om een bidon en een wit-shirt (die niet nieuw meer blijft) mee te nemen.
13:00-16:00 Bovenbouw (gr5 t/m gr8): Een variant op bovenstaande activiteit, maar nu met een beetje meer pit. Ook hier graag een bidon en wit shirt (die niet nieuw meer blijft) meenemen.

Donderdag 13-aug: SOK sports day (it’s all in the Game)

9:30-12:15 Onderbouw (t/m gr4): Verschillende activiteiten op het bekende huttenbouw terrein om de fitheid van de deelnemers te testen. Dit is tenslotte wel de GoFit20 editie.
13:00-16:00 Bovenbouw (gr5 t/m gr8): Ook vandaag weer een extremere variant op het onderbouw thema. Vandaag kunnen de deelnemers laten zien wat ze in hun mars hebben en zullen verschillende proeven ondergaan om hun fitheid te testen.

Vrijdag 14-aug: Oaffers Glory Event (OGE)

9:30-12:15 Onderbouw (t/m gr4): Een geweldige afsluiting waarbij sport, spel en vooral plezier centraal staat. Hier wil je gewoon bij zijn !
13:00-16:00 Bovenbouw (gr5 t/m gr8): Voor de bovenbouw vandaag hetzelfde als de onderbouw, een doldwaze middag in het teken van sport, spel en vooral plezier!

Inschrijven kan via deze link: www.sokafferden.nl/inschrijven2020, maar doe dit wel voor 5-aug. Houd in ieder geval de aangekondigde datums vrij en doe mee met Go Fit 20 Oaffere!

Deelname is net zoals andere jaren 10,- en kan deze keer vooraf via een tikkie of betaalverzoek worden gedaan (aan te geven bij de inschrijving) of door even naar de Laren 21 in Afferden te gaan. Ook zal er in aanpaste vorm een snoepkraam aanwezig zijn met voorverpakte snoepzakjes, dus een beetje kleingeld meegeven aan de kids is wel handig.