2021 Halloween

Halloween-tocht door Afferden.

Niemand in Afferden kan er omheen … Corona. Mede hierdoor is het de laatste tijd erg stil in de straten van ons dorpje. Vooral ’s avonds!

Maar als je echter goed kijkt en luistert, merk je dat er iets aan de hand is. Er klinken vreemde geluiden die moeilijk thuis te brengen zijn. Het lijkt wel alsof allerlei plaatsen in Afferden, en dan met name de bekende plaatsen, tot leven beginnen te komen. Bijna alsof de geschiedenis zelf weer tot leven komt om ons iets duidelijk te maken. Ons misschien wel te laten herinneren wat voor een vreemde zaken er vroeger gebeurd zijn.

Ben jij niet al te bang aangelegd, dan is het misschien wel een goed idee om je in te schrijven voor de Halloween-tocht door Afferden en eventueel samen met andere dappere deelnemers op onderzoek uit te gaan. Op onderzoek naar de dingen die al jaren diep begraven liggen en nu aan de oppervlakte komen. Vergis je echter niet, je kunt oog in oog komen te staan met de vreemdste figuren, duistere zaakjes en wonderlijkste verschijnselen.

Inschrijven kun je onder aan deze pagina. Lees echter wel even goed alles door voor je dit doet, want door de huidige RIVM richtlijnen moeten wij als SOK ook alles goed op orde hebben natuurlijk.

  • Neem als je 12 jaar of ouder bent een mondkapje mee.
  • Schrijf je in als groepje in de juiste leeftijdscategorie. De tocht is namelijk aangepast op deze leeftijden.
  • Een groep mag maximaal uit 8 personen bestaan. Hierbij zijn deelnemers en ouders opgeteld. Alleen de deelnemers betalen 2,- per persoon, de ouders lopen gratis mee en zijn eigenlijk bedoeld als begeleiding van het groepje. 
  • In de categorie groep 1-3 en groep 4-6 moet er tenminste 1 ouder mee ingeschreven zijn en meelopen als begeleiding.
  • We verzoeken om het aantal ouders laag te houden zodat het totaal aantal personen die meedoen aan de tocht ook bescheiden blijft. Dit maakt het makkelijker om aan alle corona regels te voldoen.
  • Per groep-inschrijving is er één iemand die betaald voor dat groepje. Dit kan via een tikkie of betaalverzoek (of contant op adres).
  • Bij kleine groepjes zullen wij daar waar mogelijk groepjes samenvoegen. Het kan dus zijn dat je samen met andere deelnemers loopt.

Inmiddels is de inschrijving gesloten! Hieronder zie je rond wel tijd je verwacht wordt:

groep 1 t/m groep 3 Aanvang: 18:00-18:45  
groep 4 t/m groep 6 Aanvang: 18:45-19:30  
groep 7, groep 8 en 1e/2e jaar Pax (t/m 13 jaar) Aanvang: 19:30-20:15